Ιδιωτικότητα και απερίσπαστος ύπνος με ρόλερ σκίασης και στόρια Agiovlasitis Home

Το σπίτι είναι ο προσωπικός σας χώρος και σε αυτόν θέλετε να νιώθετε ασφάλεια και άνεση, χωρίς να ανησυχείτε ότι σας βλέπουν οι γείτονες, ή ότι οι εξωτερικές αλλαγές φωτός μπορούν να σας επηρεάσουν την ποιότητα του ύπνου σας.

Σημαντικό είναι λοιπόν να επενδύσετε σε στόρια και ρόλερ σκίασης επώνυμης ποιότητας και κορυφαίου στυλ, ώστε να έχετε απόλυτη
ιδιωτικότητα αλλά και απερίσπαστο ύπνο τη στιγμή που το χρειάζεστε.

Ειδικά τώρα στην καραντίνα, που περνάμε πάρα πολύ χρόνο κλεισμένοι μέσα στο σπίτι μας, δεν είναι απίθανο, από πλήξη να χαζεύουμε έξω από το παράθυρο. Ωστόσο όπως θα το κάνετε εσείς, θα μπορούσαν να το κάνουν και οι γείτονές σας και σίγουρα δεν θα θέλατε να γίνετε εσείς το
θέαμα της πλήξης τους.

Τώρα μπορείτε να προστατεύσετε την ιδιωτική σας ζωή με στυλ, επιλέγοντας ρόλερ σκίασης σε απίθανα σχέδια και χρώματα αλλά και ξύλινα στόρια, στο ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis Home, σε μοναδικές τιμές!

Για την κουζίνα

Τα ξύλινα στόρια στην κουζίνα και ειδικά στο παράθυρο πάνω από τον νεροχύτη, είναι ένας πολύ αγαπημένος συνδυασμός design που δίνει μία ζεστή cozy νότα στο σπίτι σας και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να απολαύσετε τη θέα έξω από το παράθυρό σας, χωρίς να γίνεστε εσείς θέαμα.

Σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και «νερών» τα ξύλινα στόρια που θα βρείτε στην Agiovlasitis Home, είναι κατασκευασμένα από λουστραρισμένο ξύλο κορυφαίας ποιότητας και υψηλής ανθεκτικότητας στον ήλιο. Απολαύστε το σπίτι σας στην πιο όμορφη εκδοχή του, καλύπτοντας τα παράθυρα με ζεστό καλαίσθητο ξύλο που θα σας κάνει να νιώσετε θαλπωρή στο χώρο σας.

Για το υπνοδωμάτιο

Τα ρόλερ σκίασης μπαίνουν σε δωμάτια που θέλουμε να μην μπαίνει καθόλου ήλιος ώστε να μην μας ξυπνάει νωρίς το πρωί, ακόμα κι αν πέφτει απευθείας πάνω στο παράθυρό μας, ενώ παράλληλα το ξύλο μας φαίνεται λίγο «βαρύ» για την ανάλαφρη αισθητική ενός υπνοδωματίου.

Επιλέγοντας ρόλερ σκίασης από την Agiovlasitis Home, μπορείτε να βρείτε χρώματα και σχέδια που ταιριάζουν τέλεια με τις αποχρώσεις του δωματίου σας, ενώ η στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή τους, αφήνει απ’ έξω το έντονο φως του ήλιου και σας εξασφαλίζει όνειρα γλυκά.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κατάστημα Agiovlasitis Home και βρείτε στόρια και ρόλερ σκίασης κορυφαίας ποιότητας σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

Loading