Εκδήλωση βράβευσης καταξιωμένων επιχειρηματιών της Χαλκιδικής στα πλαίσια της ΔΕΘ

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, διοργανώνει εκδήλωση υψηλού κύρους στις 9 Σεπτεμβρίου 2021 στο ξενοδοχείο Pomegranate στη Νέα Ποτίδαια, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση αφορά στη βράβευση καταξιωμένων επιχειρήσεων, μέλη του Επιμελητηρίου, από τους τέσσερεις τομείς δράσης του, το Εμπορικό, Μεταποιητικό, Τουριστικό και αυτό των Υπηρεσιών.

Στην εκδήλωση θα παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της χώρας, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, εκπρόσωποι φορέων και επιχειρηματίες της Χαλκιδικής.

Η εκδήλωση αποτελεί μέρος των παράλληλων εκδηλώσεων της 85ης ΔΕΘ και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εσωτερικών, Οικονομικών, Τουρισμού, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Το Επιμελητήριο Χαλκιδικής έχει συνεχή  και ουσιαστική παρουσία κοντά στον επαγγελματία και την επιχειρηματικότητα, ενισχύοντας ταυτόχρονα τις σημαντικές προσπάθειες για επιστροφή στην κανονικότητα, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading