Ενωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος: Δωρεά οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωση; Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) ομόφωνα ενέκρινε τη δωρεά εξειδικευμένων οχημάτων για την ενίσχυση του έργου της Ελληνικής Πυροσβεστικής βάσει των αναγκών της

Την αμέσως επόμενη περίοδο θα οριστικοποιηθεί το είδος και ο αριθμός των εξειδικευμένων οχημάτων και η ΕΑΕΕ θα προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο  ασφαλιστικός κλάδος, αναγνωρίζοντας την προσφορά του Πυροσβεστικού Σώματος και στο κοινωνικό σύνολο, οι Έλληνες Πυροσβέστες πρωτοστατούν με όλες του τις δυνάμεις, στη μάχη με τις φλόγες, επιθυμεί να συνδράμει ώστε να ενδυναμωθεί περαιτέρω επιχειρησιακά το δύσκολο έργο του. Έτσι από την πρώτη στιγμή η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος ήρθε σε επικοινωνία με την ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος προκειμένου να καταγράψει τις ανάγκες του σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ο οποίος είναι αναγκαίος για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των πυρκαγιών στη χώρα μας.

Η Ένωση υπενθυμίζει ότι οι  ασφαλιστικές επιχειρήσεις, εκτός από την άμεση ανταπόκριση σε αυτήν την κινητοποίηση της ΕΑΕΕ, αναλαμβάνουν παράλληλα σημαντικές δικές τους πρωτοβουλίες προς την ίδια κατεύθυνση δηλώνοντας για άλλη μια φορά την ετοιμότητα της Ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς να συμβάλει στην αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, όπως είναι αυτή που βιώνει η χώρα τις τελευταίες ημέρες.

Παράλληλα οι ασφαλιστικές επιχειρήσεις προχωρούν με απλοποιημένες διαδικασίες  «fast track» στην άμεση καταγραφή και αξιολόγηση των ζημιών καθώς και την καταβολή των αποζημιώσεων στους ασφαλισμένους τους.

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading