Αθήνα: Αφέθηκε ελεύθερος με όρους ο “σάτυρος” δάσκαλος που έστελνε αισχρά μηνύματα σε ανήλικες μαθήτριες

Ο “σάτυρος” δάσκαλος προχώρησε σήμερα σε απολογία, μετά τη σύλληψή του, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, αλλά με πλήθος περιοριστικών όρων.

Πιο συγκεκριμένα, του επιβλήθηκε η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, η υποχρεωτική εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα, η χρηματική εγγύηση των 5.000 ευρώ και η απαγόρευση προσέγγισης με τις παθούσες σε απόσταση κάτω των 500 μέτρων, καθώς και οποιαδήποτε άλλης επικοινωνίας μαζί τους με κάθε μέσο

Τα αδικήματα για τα οποία διώκεται είναι τα εξής: α) η κατάχρηση ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στο δράστη να επιβλέπει ή να φυλάσσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και β) η προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω διαδικτύου, πληροφορικής ή άλλων τεχνολογιών ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση. 

Σοκαριστικοί οι διάλογοι

Οι διάλογοι με τις 10χρονες μαθήτριες από παραλιακό Δήμο της Αττικής προκαλούν πραγματικό σοκ. Μάλιστα, ο εκπαιδευτικός ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι ήθελε πρώτιστα το καλύτερο για τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Τα μηνύματα στέλνονταν στα μικρά κορίτσια εδώ και 10 ημέρες, με τον δάσκαλο να ελπίζει ότι δε θα γίνουν αντιληπτά από τους γονείς τους.

Κάτι, όμως, που δε συνέβη κι έτσι ειδοποιήθηκε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, για να αναλάβει δράση στη συνέχεια το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Δείτε τη ροή ειδήσεων

Loading