Τρεις συλλήψεις για υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο

Υπόθεση μαστροπείας στο Ρέθυμνο εξιχνίασαν οι αρχές. Μάλιστα, συνέλαβαν έναν Έλληνα και έναν Σέρβο, καθώς και μία 35χρονη Ρωσίδα, την οποία κατηγορούνται ότι ωθούσαν στην πορνεία έναντι χρηματικού ποσού.

Η αξιολόγηση στοιχείων οδήγησε τις αρχές σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης, όπου συνελήφθησαν ο 21χρονος Έλληνας και ο 54χρονος Σέρβος.

Η… φάκα που έστησαν οι αστυνομικοί στο Ρέθυμνο

Οι αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους πελάτες, διαπίστωσαν πως οι δύο άνδρες προήγαγαν στην πορνεία την 35χρονη σε θαμώνες καταστήματος, έναντι χρηματικής αμοιβής, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος.

Ένας αστυνομικός οδηγήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με την 35χρονη. Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού (το οποίο ήταν προσημειωμένο), ακολούθησε η σύλληψη των δραστών.

Σχηματίστηκε δικογραφία πταισματικού χαρακτήρα, σε βάρος της 35χρονης, για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, και όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading