Κ. Χατζηδάκης: «Υποκριτικό το story για τον Μπουτάρη»

Τη στάση του Αλέξη Τσίπρα στο θέμα του Γιάννη Μπουτάρη καυτηρίασε ο Κωστής Χατζηδάκης, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι έστησε «ένα ολόκληρο story», το οποίο «είναι πάρα πολύ υποκριτικό».

«Ενώ η κυβέρνηση είχε άλλους συνδυασμούς στις δύο προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση και ενώ από τον κυβερνητικό του εταίρο, Πάνο Καμμένο, λέγονταν τα χειρότερα για το δήμαρχο Θεσσαλονίκης, μετά την επίθεση ο κ. Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα ολόκληρο story για τον Γιάννη Μπουτάρη πάρα πολύ υποκριτικό», σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη.

«Η ΝΔ έχει αναγνωρίσει ότι ο κ. Μπουτάρης έχει κάνει κάποιες προσπάθειες προς το άνοιγμα της Θεσσαλονίκης στον περίγυρο που είναι θετικές, αλλά από την άλλη, μετρώντας τον ως δήμαρχο, βρίσκουμε ότι δεν είναι καλός», πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Τι ανέφερε ο Κ. Χατζηδάκης για το Σκοπιανό

Ο Κωστής Χατζηδάκης δεν παρέλειψε, εξάλλου, να αναφερθεί και στις εξελίξεις στο Σκοπιανό, καθώς και στη στάση που σκοπεύει να κρατήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Φαίνεται πως σε όποιο πακέτο έχει καταλήξει ο κ. Κοτζιάς με τα Σκόπια, υπάρχει μέσα η αναγνώριση από την ελληνική πλευρά της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής εθνικότητας. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τη ΝΔ, καθώς ουσιαστικά αναγνωρίζουμε μακεδονικό έθνος», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις εξελίξεις στο θέμα, ενώ κατήγγειλε για άλλη μία φορά έλλειψη ενημέρωσης από την πλευρά της κυβέρνησης.

Loading