Στα 3.900 ευρώ το μηνιάτικο του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ

Στα 3.900 ευρώ διαμορφώνεται το μηνιάτικο του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ και στα 3200 για τον αντιπρόεδρο, μετά την τροπολογία που είχε κατατεθεί το περασμένο καλοκαίρι στη Βουλή ώστε οι συγκεκριμένες θέσεις να είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Η σχετική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Υγείας αναρτήθηκε σήμερα στο ΦΕΚ και στη «Διαύγεια».

Η σχετική τροπολογία έχει προκαλέσει την αντίδραση των εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ δεδομένου ότι τη στιγμή που ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος έχουν διευθετήσει το ζήτημα του μισθού τους, δικά τους μισθολογικά δικαιώματα παραμένουν σε εκκρεμότητα.

«Από μια χαμηλή αμοιβή σε εκείνη μερικών χιλιάδων ευρώ»

Όπως δήλωσε σχετικά σε μερίδα του Τύπου ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτης Πουλής:  «υπήρχε μια χαμηλή αμοιβή που έπαιρναν για κάθε συνεδρίαση η οποία εξακολουθεί και υπάρχει αλλά με τροπολογία του Αυγούστου για το νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας έκαναν την θέση έμμισθη και τώρα προσδιόρισαν επακριβώς το ύψος των μισθών και τους τα δίνουν αναδρομικά από τον Αύγουστο. Είναι προκλητικό την στιγμή που υπάρχουν μισθολογικές εκκρεμότητες των 1.000 ευρώ, που δεν έχουν ρυθμιστεί εφημερίες στις ΜΕΘ, που εδώ και 18 μήνες δεν έχει γίνει η ρύθμιση για τα επιδόματα θέσης ευθύνης, δίνονται τέτοιοι μισθοί στην Διοίκηση του Κέντρου».

Διαβάστε την απόφαση που δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» στο pdf:

[pdf-embedder url=”https://politik.gr/wp-content/uploads/2018/03/KEELPNO.pdf”]

Loading