Σοκαριστικό το πόρισμα για το νεκρό βρέφος που βρέθηκε σε κάδο

Το πόρισμα του ιατροδικαστή για το ειδεχθές έγκλημα σε βάρος του νεογέννητου αγοριού που βρέθηκε χθες το μεσημέρι από ρακοσυλλέκτη μέσα σε κάδο απορριμάτων στη συμβολή των οδών Πίνδου και Αν. Ρωμυλίας καταδεικνύει το μέγεθος της φρικαλεότητας της πράξης.

Σαν να μην έφτανε που ο δράστης ή οι δράστες, του είχαν γεμίσει το στόμα με χαρτοπετσέτες για να μην ακούγεται το κλάμα του, το πόρισμα αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε διά της ασφυξίας που προήλθε από τον ίδιο τον ομφάλιο λώρο του βρέφους, αλλά και ένα κομμάτι σχοινί!

Πραγματικά σοκαρισμένος ο ρακοσυλλέκτης κάλεσε αμέσως δίπλα του όλους τους περαστικούς και αυτοί με την σειρά τους την αστυνομία, ενώ τις έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων δολοφόνων, έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ζωής που αναζητά τυχόν μάρτυρες στη γειτονιά.

“Χτενίζουν” την περιοχή, μπαίνουν σε διαμερίσματα

Επίσης παίρνει καταθέσεις που ίσως υποδεικνύουν νεαρές γυναίκες που μπορεί να βρίσκονταν πρόσφατα σε εγκυμοσύνη, αλλά και τυχόν υλικό κλειστού κυκλώματος από το οποίο θα βρεθούν τα ίχνη του δράστη.

Καθ’ όλη την διάρκεια της χθεσινής ημέρας, οι αστυνομικές αρχές «χτένισαν» την περιοχή, μπαίνοντας ακόμη και σε διαμερίσματα για να μπορέσουν να διαπιστώσουν αν υπήρχε γυναίκα που να έμοιαζε λεχώνα. Επίσης στράφηκαν προς τα νοσοκομεία όλης της Αττικής και τις κλινικές ζητώντας πληροφορίες για όποια γυναίκα νοσηλεύτηκε τα τελευταία 24ωρα και γέννησε.

Όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί πιθανόν να οδηγήσουν τις αρχές στην εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος, το οποίο οι αστυνομικοί έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα και ως ζήτημα τιμής.

Loading