Παρέμβαση για τον ΠΑΟΚ στο Αναπτυξιακό Συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας (vd)

Παρέμβαση στο 11ο κατά σειρά Περιφερειακό Συνέδριο «Κεντρική Μακεδονία: Πόλος Ανάπτυξης – Πύλη Συνεργασίας», που άνοιξε τις εργασίες του σήμερα το πρωί σε ξενοδοχείο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε το μεσημέρι ο Κωνσταντίνος Πανάκας, μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ και πρώην παράγοντας της ΚΑΕ, στη συνεδρία που είχε τίτλο «Πολιτικές για τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό», με ομιλητές την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, το ΓΓ Αθλητισμού Ιούλιο Συναδινό και τον Πρόεδρο του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας Άρη Στυλιανού, και συντονίστρια την Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Αθλητισμού Βούλα Πατουλίδου.

Η ομιλία του

«Κυρία Υπουργέ, κύριε Γενικέ Γραμματέα, Βούλα, φίλοι και φίλες,

είμαι εδώ μαζί σας ως μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, και στο παρελθόν διετέλεσα και μέλος διοικήσεων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για να σας πω ότι στην πόλη αυτή ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας είναι και ο σύλλογος που αγαπάμε, εγώ και χιλιάδες άλλοι φίλοι.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια πολύ μεγάλη απογοήτευση για όλα αυτά τα οποία συμβαίνουνε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί το άθλημα αυτό έχει φύγει από τους αγωνιστικούς χώρους» και τον ΠΑΟΚ τον δικάζει «μία φωτογραφία».

«Αλλά ας σταθούμε στη σωστή παρουσία 30.000 ανθρώπων που και στα δύο ματς ήτανε άψογοι σε όλες τις εκδηλώσεις τους.

Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, όπως το είπα ένα κομμάτι της κοινωνίας, και θέλουμε από όλους και ζητάμε δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ πολύ».

Η ανάρτησή του στο Facebook

«Από την παρέμβαση μου σήμερα στο 11ο Περιφερειακό συνέδριο.

Με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Κα Κονιόρδου, το ΓΓΑ Κο Συναδινό, τον πρόεδρο του Κρατικού Θεάτρου και άρρωστο ΠΑΟΚτσή Άρη Στυλιανού, και την Αντιπεριφερειάρχη και φίλη μου Βούλα Πατουλίδου, που ήταν συντονίστρια της συζήτησης.

Η παρέμβασή μου ως μέλους του Α.Σ. ΠΑΟΚ αφορούσε τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο πλέον δεν παίζεται στο χόρτο, αλλά στα γραφεία των Αθηνών.

Ζήτησα αθλητική δικαιοσύνη για τον ΠΑΟΚ μας ως σύλλογο, αλλά και ως κομμάτι της κοινωνίας μας.

Μετέφερα στην κυβέρνηση την απογοήτευση όλων μας για αυτά που γίνονται, για το κουκλοθέατρο που παίζεται γύρω από μια φωτογραφία με σκοπό την τιμωρία μας.

Γιατί τελικά γι’ αυτό μας δικάζουν.

Για την ατυχή στιγμή της φωτογραφίας, ενώ στην πράξη δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Γιατί 30.000 κόσμος και στα δύο παιγνίδια ήταν άψογος.

Ναι, ΆΨΟΓΟΣ.

Υ.Γ. Επειδή σε κομματικό κοινό είναι πολύ δύσκολο να βάζεις ζητήματα που κάνουν τζιζ, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το Στέλιο Μπατσιούδη για την αμέριστη βοήθειά του, καθώς και τη Βούλα Πατουλίδου, που με βοήθησαν να μεταφέρω στους υπουργούς της κυβέρνησης το δίκαιο αίτημα του κόσμου του ΠΑΟΚ.

Δυσκολεύτηκα αρκετά για να φτάσω ως το βήμα, επειδή δεν εκπροσωπώ κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό μου, αλλά τελικά αυτό που θέλαμε όλοι μας έγινε…

Για την ομάδα που αγαπάμε όλοι μας, από τα χρόνια μας τα παιδικά, τα μικράτα μας»…

Loading