Ο Καμίνης εγκαλεί τον Τσίπρα για την ασφάλεια στις γειτονιές της Αθήνας

Με τη φράση «το ζήτημα της ασφάλειας στην Αθήνα είναι πια ζήτημα του πρωθυπουργού», ο Γιώργος Καμίνης εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα για την ασφάλεια στις γειτονιές της πρωτεύουσας.

Το στοιχείο που ξεχωρίζει ότι ο κ. Καμίνης αποδέχθηκε την πρόταση δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης να διεξαχθεί ευρεία συζήτηση για το θέμα αυτό στο δημοτικό συμβούλιο.

Σύσκεψη υπό την παρουσία Τόσκα

Όπως είπε, στη συνεδρίαση θα κληθεί να παραστεί και η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τονίζοντας ότι «το ζήτημα της ασφάλειας, δεν λύνεται με πυροσβεστικές κινήσεις. Είναι ανάγκη να εκπονηθεί ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την Αθήνα χωρίς μεγαλοστομίες. Το ζητάμε χρόνια». Σημείωσε δε ότι έχει «θέσει εαυτόν στη διάθεση της κυβέρνησης για να δουλέψουμε μαζί».

«Καλωσορίζουμε τον Τσίπρα στην πραγματικότητα»

Αναφερόμενος τώρα στις χθεσινές δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι είναι υποχρέωση της Πολιτείας να παρέχει ασφάλεια στον κάθε πολίτη ξεχωριστά, ο δήμαρχος Αθηναίων είπε «τον καλωσορίζουμε, έστω και αργά, στην πραγματικότητα. Για την ανομία, την εγκληματικότητα, τη βία, την κατάσταση στα Εξάρχεια που έχει φτάσει στο απροχώρητο, για το ζήτημα της διακίνησης και δημόσιας χρήσης ναρκωτικών».

Loading