«Λουκέτο» σε κατάστημα με «φρουτάκια» στην Αθήνα

«Λουκέτο» έβαλε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας σε κατάστημα με «φρουτάκια» στην Αθήνα. Οι αρχές πέρασαν χειροπέδες στον υπεύθυνο του καταστήματος καθώς και σε πέντε πελάτες οι οποίοι πιάστηκαν με το… πληκτρολόγιο στο χέρι.

Από την έρευνα στο κατάστημα, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί και λειτουργούσαν τουλάχιστον έντεκα ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό τυχερών παιγνίων και μία κεντρική μονάδα, η οποία αποτελούσε το κέντρο ελέγχου και διαχείρισης του όλου συστήματος.

Αναλυτικότερα, από την έρευνα στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 12 υπολογιστές, χρηματικό ποσό ύψους 310 ευρώ και ένα τετράδιο με ιδιόχειρε σημειώσεις του ιδιοκτήτη για ορισμένους από τους πελάτες του.

Πελάτης «λουλούδι»

Μάλιστα για έναν 49χρονο πελάτη του καταστήματος με τα «φρουτάκια», τον οποίο συνέλαβαν οι αρχές κατά την έφοδό τους, εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για φυλάκιση 8 μηνών εξαιτίας “διευκόλυνσης ακολασίας άλλων κατά συναυτουργία”.

Οι κατασχεθέντες ηλεκτρονικοί υπολογιστές θα παραδοθούν στη Διεύθυνση Τελωνειακών Διαδικασιών, ενώ το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε θα αποσταλεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Loading