Η Emirates ψάχνει αεροσυνοδούς στην Αθήνα αυτό το Σάββατο

Η Emirates, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει στην Αθήνα ημέρα καριέρας «Open Day» το Σάββατο, 25 Αυγούστου σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Το γεγονός αναμένεται να λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental (που βρίσκεται στην Λ. Συγγρού 89-93) στις 8 π.μ. για την κάλυψη θέσεων του πληρώματος καμπίνας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο γεγονός είναι να φέρουν μαζί τους το βιογραφικό τους στα αγγλικά, καθώς και μια πρόσφατη φωτογραφία προσώπου τους.

Οι υποψήφιοι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο.

Τα πλεονεκτήματα της Emirates

Οι εργαζόμενοι που εργάζονται ως πλήρωμα καμπίνας στην Emirates, απολαμβάνουν μια ευρεία γκάμα πλεονεκτημάτων, όπως αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάι όπου εδρεύει η εταιρεία, δωρεάν μεταφορά από και προς δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάι. Μάλιστα, τα οφέλη των ταξιδιωτικών παροχών, αφορούν τόσο τους ίδιους, όσο και τις οικογένειές τους αλλά και τους φίλους τους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να φέρουν οι υποψήφιοι, ΕΔΩ.

Loading