Στη Ρωσία ο γενικός διευθυντής της ΓΔΑΕΕ για το στρατιωτικό φόρουμ

Ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, αντιναύαρχος (εα) Κυριάκος Κυριακίδης, μετέβη σήμερα στην Ρωσία, προκειμένου να παρευρεθεί στο «technical forum ARMY 2018», ένα φόρουμ που αφορά τον στρατιωτικό εξοπλισμό.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η αρμόδια αρχή, αναφέρεται ότι ο αντιναύαρχος Κυριάκος Κυριακίδης, συζήτησε μεταξύ άλλων για τα θέματα που αφορούν στην υποστήριξη οπλικών μας συστημάτων από ρωσικής πλευράς.

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο γενικός διευθυντής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις αμυντικοτεχνολογικές εξελίξεις στην εν λόγω χώρα και να συναντηθεί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, στρατηγό A. Fomin, με τον διευθυντή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αμυντικοτεχνικής Συνεργασίας, D. Shugaev, με τον γενικό διευθυντή της Rosoboronexport, A. Mikheev, και με τον πρέσβη της Ελλάδας στη Μόσχα, Α. Φρυγανά. Κατά τις συναντήσεις αυτές συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος που αφορούν την υποστήριξη οπλικών μας συστημάτων ρωσικής προέλευσης», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της ΓΔΑΕΕ.

Οι εργασίες του technical forum ARMY 2018 αναμένεται να ολοκληρωθούν αυτή τη Κυριακή στις 26 Αυγούστου.

Loading