ΕΕΘ: «Η έλλειψη νερού νεκρώνει τη Θεσσαλονίκη»

Την αγωνία και τη διαμαρτυρία του για το πρόβλημα υδροδότησης που αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες η Θεσσαλονίκη εκφράζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της πόλης (ΕΕΘ).

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορπίδης, έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από επαγγελματίες που αδυνατούν να εργαστούν λόγω έλλειψης νερού.

«Ποιος θα πληρώσει το μεροκάματό τους», ρωτά το ΕΕΘ

«Είναι παντελώς απαράδεκτο, εν έτει 2018 μία βλάβη, όσο σοβαρή κι αν είναι, να αφήνει επί τρεις ημέρες μία πόλη ενός εκατομμυρίου κατοίκων, χωρίς νερό! Οι αρμόδιοι, που κατά τα λοιπά διοργανώνουν ‘Αναπτυξιακά Συνέδρια’, θα έπρεπε να είχαν λάβει όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα, με τα οποία η διακοπή δε θα ξεπερνούσε τις 6-8 ώρες, όπως συμβαίνει δηλαδή σε όλο τον προηγμένο κόσμο», σχολίασε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης και συμπλήρωσε:

«Το πρόβλημα για κάποιους από τους συναδέλφους μας (εστιάτορες, καφεπώλες, ξενοδόχους κλπ) είναι πολύ χειρότερο, καθώς η έλλειψη νερού δεν προκαλεί μόνο ταλαιπωρία αλλά ακυρώνει την εργάσιμη μέρα τους. Αλήθεια, το δικό τους το μεροκάματο ποιος θα το πληρώσει;».

Loading