Γαϊτάνος κατά Αμβρόσιου: «Εριστικές και λάθος οι δηλώσεις του»

Ο Πέτρος Γαϊτάνος είναι ένας τραγουδιστής που έχει συνδεθεί με τις ημέρες του Πάσχα λόγω των εκκλησιαστικών ύμνων που έχει ερμηνεύσει. Στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε σήμερα καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του καναλιού «Ε» και μίλησε για τις τελευταίες δηλώσεις του μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιο για την ομοφυλοφιλία.

«Ο Αμβρόσιος είναι ένας άνθρωπος δυναμικός, ένας άνθρωπος που φαίνεται να έχει μια προσωπικότητα ισχυρή και πολύ σίγουρη, έχει σχήμα. Εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου αυτές οι δηλώσεις, ο τρόπος που τις εξέφρασε ήταν τελείως λάθος. Μπορεί κάποια πράγματα από αυτά που είπε να έχουν μια βάση, αισθάνθηκα όμως πολύ άσχημα που μίλησε έτσι. Ήταν εριστικές οι δηλώσεις του» τόνισε ο γνωστός τραγουδιστής.

“Δεν είμαι έτοιμος να κάνω οικογένεια”

Επίσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κάνει οικογένεια. «Κάποια στιγμή πέρασε από το μυαλό μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά, αλλά ευτυχώς που δεν το έκανα. Εγώ ως καλλιτέχνης που γυρίζω όλο τον κόσμο και είμαι διαρκώς στο στούντιο και δουλεύω πάρα πολύ, όλο αυτό έχει μέσα πάρα πολύ «εγώ». Και δεν θέλω να μου το χαλάσει μια οικογένεια. Δεν θα ήθελα την ώρα που πάω να ξαπλώσω και θέλω να διαβάσω μια ώρα κάθε βράδυ, Ιωάννη Χρυσόστομο εκείνη την ώρα να κλάψει το παιδί μου και μου το χαλάσει. Δεν είμαι έτοιμος να το κάνω. Μου αρέσει η οικογένεια, αλλά από την άλλη, μου αρέσει που είμαι μόνος μου» υπογράμμισε.

Και κατέληξε ότι είναι θετικά διακείμενος για μια συνεργασία με τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια, Πάολα. «Μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή της. Θα ήθελα να την καλέσω σε μια εκκλησιαστική γιορτή γιατί έχει πολύ ωραία φωνή και έχει γυρίσματα που ελίσσονται γύρω από τη διάθεση της παράδοσης» τόνισε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Loading