Έγκλημα στο Καλοχώρι: «Θα πάρω εκδίκηση για τον γιο μου»

Συντετριμμένος από τον αδόκητο χαμό του γιου του, Παναγιώτη Αλευρά ο οποίος μαχαιρώθηκε κατά την διάρκεια συμπλοκής δύο ομάδων νεαρών στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, είναι ο Αντώνης Αλευράς που δεν μπορούσε να πιστέψει την εξέλιξη των πραγμάτων.

Ο τελευταίος μίλησε στο Star ζητώντας δικαίωση, καθώς ο δράστης της δολοφονίας παραμένει ακόμη ασύλληπτος.

«Πήγα είδα, νεκρό το παιδί μου και δεν μπορούσα να του προσφέρω τίποτα. Όταν τρως μαχαιριά στην καρδιά υπάρχει περίπτωση να ζήσεις; Ήταν παλληκάρι. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου» τόνισε αρχικά ο πατέρας του 22χρονου θύματος και πρόσθεσε: «Αν εκδικηθεί κάποιος αυτός θα είμαι εγώ. Εάν δεν τον έχουν βάλει μέσα και μάθω μετά από δύο – τρία χρόνια ότι είναι εκτός φυλακής και είναι αυτός, θα τον καθαρίσω».

“Ήρθαν και τον πήραν”

Εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους το θύμα μπορεί να βρέθηκε από τα Διαβατά όπου διέμενε στην πλατεία Καλοχωρίου κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο Αντώνης Αλευράς τονισε: «Ήταν μαζί μου στο σπίτι. Ήρθε από το ποδόσφαιρο και ξαφνικά ήρθαν και τον πήραν. Χωρίς να το σκεφτεί είπε πάμε να βοηθήσουμε, γιατί ήταν γνωστά τα παιδιά, δικά μας».

Να σημειωθεί ότι μετά το περιστατικό, η αστυνομία προχώρησε σε εννιά συλλήψεις ατόμων από 18 έως 27 ετών. Όχι όμως και ο δράστης που μαχαίρωσε τον Παναγιώτη Αλευρά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο και ζήτησαν αναβολή, καθώς η πρόεδρος έκανε αποδεκτό το αίτημα επτά εξ αυτών να μεταβούν στην κηδεία του θύματος, καθώς διατηρούσαν φιλικές σχέσεις μαζί του.

Loading