Μαϊάμι – Κατάρρευση 12ώροφης: Βίντεο υποδεικνύει ως αιτία της τραγωδίας την πισίνα του κτηρίου (vid)

Στα πλάνα του ερασιτεχνικού βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το νερό που τρέχει στην είσοδο του γκαράζ – Μόλις επτά λεπτά αργότερα, αναφέρθηκε ότι το κτήριο είχε ισοπεδωθεί

Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο το οποίο δείχνει μεγάλη ποσότητα νερού να τρέχει από ρωγμή που έχει δημιουργηθεί στην οροφή του γκαράζ του κτηρίου.

Συγκεκριμένα, τις σκηνές κατέγραψε με το κινητό της τηλέφωνο η Άντριάνα Σαρμιέντο -χρήστης του TikTok- λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν, στη 01:18 π.μ. της 24ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα αμερικάνικα τηλεοπτικά δίκτυα, μηχανικοί δεν αποκλείουν η καταστροφή να οφείλεται σε ρωγμή που δημιουργήθηκε στην πισίνα της πολυκατοικίας. Πιθανόν υποχώρησε η οροφή από το βάρος της πισίνας, με τους τεράστιους όγκους νερού που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να συμπαρασύρει ολόκληρο το κτήριο.

Υπενθυμίζουμε οτι στις 30/6 εντοπίστηκε κάτω από τα συντρίμμια ο 21χρονος Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος. Ο Έλληνας φοιτητής, Ανδρέας Γιαννιτσόπουλος, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Βάντερμπιλτ και είχε επισκεφτεί το Μαϊάμι και συγκεκριμένα, έμενε με έναν οικογενειακό φίλο ο οποίος είναι και αυτός αγνοούμενος.

Ο απολογισμός των νεκρών έχει αυξηθεί τις τελευταίες ώρες στους 18 -ανάμεσά τους δύο παιδιά ηλικίας τεσσάρων και 10 ετών- ενώ 145 ακόμη αγνοούνται.

Δείτε επίσης: Κατάρρευση 12ώροφης στη Φλόριντα: Τουλάχιστον 12 νεκροί – “Mείζονες δομικές ζημιές” είχε αναφέρει έκθεση (vid)

Loading