Έβγαλαν selfie μαζί και μετά τη σκότωσε!

Σοκ έχει προαλέσει περιστατικό στην Τασμανία όταν ένα ζευγάρι σταμάτησε κάπου για να βγάλει μία selfie φωτογραφία και λίγα λεπτά αργότερα ο σύντροφος, ο οποίος ήταν γιατρός στο επάγγελμα , χτύπησε μέχρι θανάτου τη γυναίκα με πέτρες!

Πιο αναλυτικά, ο 63χρονος Robin Michael, πόζαρε για τη φωτογραφία με τη σύζυγό του, την 44χρονη Kerry, ενώ έκαναν ορειβασία στο βουνό Roland, στην Τασμανία.

Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

Ο ιατροδικαστής, στην έκθεση του που δόθηκε στη δημοσιότητα χθες, βρήκε ότι ο 63χρονος εξαπέλυσε μια βίαιη επίθεση στην άτυχη γυναίκα, φτάνοντας στο σημείο να σπάει τη βάση του κρανίου της. Στη συνέχεια την άφησε εκεί και κατέβηκε από το βουνό. Μετά έκανε μια ανάρτηση-ομολογία στον λογαριασμό του στο Facebook, λέγοντας ότι δεν μπορούσε καν να καταλάβει τις πράξεις του, τις οποίες περιέγραψε ως “καθαρό κακό”.

«’Έκανα κάτι, το οποίο δεν πρέπει να προκαλέσει τον οίκτο, την συμπόνια ή την κατανόηση των άλλων. Δεν μπορώ να το κατανοήσω ούτε εγώ» έγραψε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο 63χρονος γιατρός πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε με έναν από τους πιο κοντινούς του φίλους, κάτι το οποίο δεν αποδείχθηκε από όσους ερευνούν την υπόθεση.

Loading