Τροχαίο δυστύχημα στην Τουρκία- 13 νεκροί (pics+vd)

Τροχαίο δυστύχημα το οποίο είχε ως τραγικό απολογισμό τον θάνατο 13 ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 20 εκτυλίχθηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στη Τουρκίας, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.

Το τραγικό αυτό περιστατικό, έλαβε χώρα στην επαρχία Τσόρουμ, η οποία βρίσκεται βορειοανατολικά της πρωτεύουσας. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το εν λόγω πρακτορείο το μοιραίο δυστύχημα συνέβη όταν ένα λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη με κατεύθυνση την Τοκάτ έπεσε πάνω σε ένα φορτηγό.

Τι δηλώνει αυτόπτης μάρτυρας

Το Anadolu, αναφέρει και την μαρτυρία της Εμινέ Γκιουνγκόρ, η οποία σώθηκε μαζί με το μωρό της. Όπως οι ίδια ανέφερε, οι περισσότεροι επιβάτες του λεωφορείου κοιμόντουσαν την ώρα του δυστυχήματος.

«Σημειώθηκε έκρηξη, όλα τα τζάμια έσπασαν και το λεωφορείο πήρε φωτιά.[…] Όσοι κατάφεραν να βγουν σώθηκαν, οι άλλοι κάηκαν ζωντανοί»

Από την άλλη, όπως μετέδωσε το άλλο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας το Dogan, μεταξύ των νεκρών είναι και παιδιά, ενώ το φορτηγό είχε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και την ώρα του δυστυχήματος ήταν σταματημένο στην άκρη του δρόμου.

Loading