Το επικό… «πιστόλι» της Μελάνια στον Τράμπ (vd)

Με νέα σενάρια για πρόβλημα στη σχέση τους τροφοδότησε η κοινή εμφάνιση του Ντόναλντ και της Μελάνια Τραμπ κατά την άφιξή του προεδρικού αεροπλάνου στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα.

Το ζεύγος Τραμπ μαζί με τον 11χρόνο γιο τους Μπάρον, άφησε την Ουάσιγκτον για ένα Σαββατοκύριακο στο Μαρ-α-Λάνγκο. Κατά την άφιξή τους εκεί, οι τρεις κατέβηκαν από το Air Force One με τον Ντόναλντ να προπορεύεται της Μελάνια που κατέβηκε μετά τον πρόεδρο.

Η σκηνή που πυροδότησε τις φήμες

Η σκηνή ωστόσο που καταδεικνύει ότι το ζευγάρι δεν τα πάει και πολύ καλά τελευταία σημειώθηκε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ γύρισε να περιμένει τη σύζυγό του προκειμένου να χαιρετήσουν μαζί τους παρευρισκόμενους και εκείνη απλά τον…προσπέρασε χωρίς να του ρίξει ούτε βλέμμα.

Προφανώς αιφνιδιασμένος από αυτή την κίνηση ο Τραμπ σήκωσε το χέρι του και χαιρέτησε μάλλον αμήχανα τους ανθρώπους που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο.

Όπως ήταν φυσικό η παραπάνω σκηνή έριξε κι άλλες φήμες στο τραπέζι σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τραμπ στο γάμο τους, μετά τη συνέντευξη της πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς για την σεξουαλική συνεύρεσή της με τον πρόεδρο των ΗΠΑ την εποχή που η Μελάνια ήταν έτοιμη να φέρει στον κόσμο τον Μπάρον.

Πηγή: Daily Mail

Πηγή φώτο: AP

Loading