Τον πυροβόλησε κατά λάθος σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook! (vd)

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο διακρίνεται μια παρέα τριών ατόμων, δύο ανδρών και μιας κοπέλας, μέσα σε ένα αυτοκίνητο να παίζει με δύο πιστόλια σε ζωντανή μετάδοση στο Facebook. Μάλιστα η κοπέλα πυροβόλησε κατά λάθος τον έναν στο κεφάλι!

Η τρομακτική αυτή στιγμή που απαθανατίστηκε από κάμερα κινητού έλαβε χώρα στο Χιούστον του Τέξας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία για το περιστατικό, εκτυλίχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, ενώ από πλευρά της απέφυγε να δώσει περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του θύματος.

Στο βίντεο φαίνεται ολοκάθαρα μια παρέα τριών ατόμων να περιεργάζονται δύο όπλα, ενώ μάλιστα μετά τον τραυματισμό του ατόμου η ζωντανή μετάδοση διακόπτεται απότομα.

Ποια είναι η γυναίκα που πυροβόλησε

Η γυναίκα η οποία πάτησε την σκανδάλη, είναι 25 χρονών και ονομάζεται Κασάντρα Ντάμπερ. Αμέσως μετά το περιστατικό συνελήφθη και τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παραποίηση ενοχοποιητικών στοιχείων. Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν ατύχημα. Η υπόθεσή της θα παραπεμφθεί σε μεικτό ορκωτό δικαστήρια, το οποίο θα κρίνει αν θα της απαγγελθούν και άλλες κατηγορίες.

Όσο για το θύμα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=73MeVOTl5BQ

Loading