Αεροσυνοδός έσωσε θύμα trafficking (vd)

Ευτυχή κατάληξη είχε η περίπτωση ενός θύματος trafficking το οποίο ταξίδευε μαζί με τον θύτη. Χάρις την παρατηρητικότητα της αεροσυνοδού η οποία αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το «ζευγάρι».

Όλα ξεκίνησαν όταν η αεροσυνοδός  Shelia Frederick, κατά την διάρκεια πτήσης, αντιλήφθηκε ότι κάτι λάθος πρέπει να συνέβαινε με ένα ζευγάρι, καθώς παρατήρησε ότι ο άνδρας ήταν ιδιαίτερα περιποιημένος, σε αντίθεση με την αρκετά πιο νέα γυναίκα, της οποίας η κατάσταση δεν ήταν πολύ. Όπως χαρακτηριστικά είπε  «η κοπέλα ήταν απεριποίητη και αναμαλλιασμένη. Αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση… Ήθελα να κάνω κάτι για αυτό».

Αμέσως αποφάσισε να αφήσει σημείωμα στην τουαλέτα το οποίο έγραφε «Είσαι καλά;». Ευθύς αμέσως πλησίασε την κοπέλα και της είπε ότι μπορεί να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα που δήθεν πιο πριν είχε ζητήσει.

Μετά από λίγη ώρα και αφού περίμενε την κοπέλα να βγει από την τουαλέτα διαπίστωσε πως η κοπέλα είχε αφήσει ως απάντηση ένα χαρτάκι το οποίο έγραφε «Χρειάζομαι βοήθεια».

Η αεροσυνοδός κάλεσε αμέσως την αστυνομία να βρίσκεται στο αεροδρόμιο κατά την προσεδάφιση, η οποία και επιλήφηκε επιτυχώς του θέματος.

Loading