Την τεμάχισε έπειτα από ραντεβού που έκλεισαν σε εφαρμογή γνωριμιών (vd)

Την τεμάχισε έπειτα από ραντεβού που έκλεισαν σε εφαρμογή γνωριμιών

Μοιραίο αποδείχτηκε ένα ραντεβού για μία γυναίκα στην Ιαπωνία καθώς δολοφονήθηκε άγρια από Αμερικανό τουρίστα έπειτα από συνάντηση που έκλεισαν μέσα από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα από μία ιδιαίτερα δημοφιλή εφαρμογή γνωριμιών.

Η εξέλιξη του ραντεβού αυτού ήταν δεν ήταν η αναμενόμενη αφού ο 26χρονος τουρίστας όχι μόνο την δολοφόνησε αλλά τεμάχισε την κοπέλα και διασκόρπισε τα μέλη της στα βουνά που περιβάλλουν δύο κεντρικές πόλεις της Ιαπωνίας, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.

Ο δολοφόνος κράτησε “ενθύμιο” το κεφάλι της κοπέλας

Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι ότι στο διαμέρισμα του Αμερικανού στην Οσάκα εντοπίστηκε και το κεφάλι της γυναίκας μέσα σε μία βαλίτσα. Ο 26χρονος Yevgeniy Vasilievich Bayraktar συνελήφθη.

Θύτης και θύμα γνωρίστηκαν σε εφαρμογή γνωριμιών λίγες μέρες πριν δηλωθεί η εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας.

Ο συλληφθείς αν και αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι σκότωσε την 27χρονη και αποκάλυψε στις αρχές τα σημεία, στα οποία είχε πετάξει τα μέλη της γυναίκας. Υπέδειξε στους αστυνομικούς τρία σημεία στα οποία είχε αφήσει τα πόδια, τα χέρια και το θώρακά της, στην Οσάκα και το Κιότο.

Πως οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του υπόπτου

Η κοπέλα δούλευε σε γειτονική πόλη, ενώ προτού εξαφανιστεί είχε πει σε φίλους της ότι θα έβγαινε ραντεβού με έναν άνδρα που γνώρισε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών. Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την κοπέλα να συναντιέται με τον άνδρα τα μεσάνυχτα της 15ης Φεβρουαρίου και στη συνέχεια μπήκαν μαζί στο διαμέρισμά του. Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο 26χρονος να βγαίνει πολλές φορές από το σπίτι του, κουβαλώντας μεγάλες τσάντες, κάτι που μαρτύρησε στους αστυνομικούς ότι κάτι ύποπτο είχε συμβεί.

Loading