Στο χειρουργείο εκτάκτως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μπήκε στο χειρουργείο και υποβλήθηκε κατεπειγόντως νωρίτερα σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, όπως μετέδωσε πριν από λίγη ώρα το γνωστό αμερικανικό δίκτυο TMZ.

Πηγές από το περιβάλλον του δημοφιλούς ηθοποιού δήλωσαν στα μέσα πως ο 70χρονος πλέον Σβαρτσενέγκερ υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς έπειτα από ένα πρόβλημα που προέκυψε κατά τη διάρκεια επέμβασης αντικατάστασης βαλβίδας.

Οι γιατροί είχαν προετοιμαστεί σε περίπτωση αποτυχίας του χειρουργείου της αντικατάστασης της βαλβίδας του καθετήρα και γρήγορα αποφάσισαν ότι ο Άρνολντ χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση ανοιχτής καρδιάς, η οποία διήρκεσε μερικές ώρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μπήκε στο χειρουργείο

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άρνολντ χρειάστηκε καρδιοχειρουργική επέμβαση. Το 1997 είχε αντικαταστήσει μια αορτική βαλβίδα. Εκείνη την εποχή οι γιατροί θεραπείας του, του είχαν συστήσει πως δεν επείγει η συγκεκριμένη επέμβαση, εντούτοις όμως ο ίδιος είχε αποφασίσει να το κάνει εν τέλει το χειρουργείο ενώ ήταν ακόμα νέος.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσαν οι γιατροί, προς το παρόν η κατάσταση της υγείας του ηθοποιού κρίνεται σταθερή και εκτός κινδύνου.

Loading