Στο νοσοκομείο μέλος της οικογένειας Τραμπ- Έστειλαν άσπρη σκόνη

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε νωρίτερα μέλος της οικογένειας Τραμπ. Ο λόγος για την Βανέσα Τραμπ, σύζυγο του γιού του αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η ίδια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου βρίσκεται καθώς εκτέθηκε σε άγνωστης προέλευσης σκόνη, όταν άνοιξε φάκελο που βρήκε στο διαμέρισμά της.

Όπως μετέδωσε το ABC News, η συγκεκριμένη επιστολή με την άσπρη σκόνη, έγραφε στο όνομα του παραλήπτη το όνομα του συζύγου της και γιού του αμερικανού Προέδρου Τραμπ Τζούνιορ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκείνη την στιγμή η ίδια βρισκόταν στο διαμέρισμα μαζί με δύο άλλα άτομα τα οποία εκτέθηκαν και εκείνα στην σκόνη. Όπως φαίνεται όμως, όλοι έχουν ξεφύγει του κινδύνου.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα τα οποία τους απολύμαναν και κατόπιν οδηγήθηκαν προλειπτικά στο νοσοκομείο όπου και πραγματοποίησαν προληπτικό ιατρικό έλεγχο.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος από την οικογένεια Τραμπ πέφτει θύμα παρόμοιας ενέργειας. Τον Μάρτιο του 2016 ο Ερικ Τραμπ είχε λάβει πακέτο που περιείχε επίσης ύποπτη άσπρη σκόνη.

Loading