Σκότωσε τον 6 μηνών θετό γιο του γιατί τον πέρασε για αράχνη!

Η τραγική υπόθεση που κάνει τον γύρο του κόσμου ζωντανεύει και πάλι στις δικαστικές αίθουσες στη Βικτώρια της Μελβούρνης. Ο φόνος βρέφους από τον θετό του πατέρα συνέβη στις 26 Ιουνίου του 2016. Αυτό που μένει είναι να αποδειχτεί αν πρόκειται για φόνο εξ αμελείας η για φόνο εκ προμελέτης.

Πώς συνέβη η τραγωδία

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Dwayne Lindsey ισχυρίζεται ότι ήταν μόνος με τον 6 μηνών θετό του γιο Chayse Dearing στο σπίτι ενώ η μητέρα του βρέφους, Michelle Dearing είχε βγει για ψώνια με φίλους της σε ένα σούπερ μάρκετ το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Σκότωσε τον 6 μηνών θετό γιο του γιατί τον πέρασε για αράχνη!

Στις 4 περίπου τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας, ο άντρας τηλεφώνησε στην άτυχη μητέρα  για να της πει ότι το μωρό είναι νεκρό. Της είπε ότι το παιδάκι είχε κοιμηθεί στο στήθος του και μέσα στον ύπνο του τρόμαξε γιατί το πέρασε για..αράχνη… Έτσι πετάχτηκε απότομα από το κρεβάτι με αποτέλεσμα το μωρό να χτυπήσει με το κεφάλι στο καλοριφέρ και να πεθάνει ακαριαία.

Τι υποστηρίζει ο εισαγγελέας

Από την άλλη πλευρά, ο εισαγγελέας Nicholas Papas αμφισβητεί τα όσα λέει ο θετός πατέρας του μωρού. Κοινώς λέει ότι οι ισχυρισμοί περί αράχνης είναι καθαρά διακιολογίες.

Τονίζει δε πως το ενδεχόμενο ατυχήματος δε συνάδει με τις ιατρικές εκθέσεις για τον θάνατο του βρέφους το οποίο έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και χτυπήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δικαστήριο θεωρεί βαρύνουσας σημασίας τη μαρτυρία ενός γείτονα ο οποίος είπε ότι την ημέρα που πέθανε το μωρό, άκουσε φωνές από το διαμέρισμα, κάτι και μάλιστα κράτησε πολλές ώρες.

Το δικαστήριο δεν έχει αποφανθεί ακόμη για την απόφαση.

 

Loading