Φοιτήτρια ανακάλυψε ότι ήταν “υιοθετημένη” σε μάθημα της βιολογίας!

Ποιος το περίμενε ότι μία πανεπιστημιακή αίθουσα και συγκεκριμένα ένα εργαστήριο βιολογίας θα γινόταν το μέρος που θα ξεδιπλωνόταν ένα οικογενειακό δράμα μιας φοιτήτριας.

Συγκεκριμένα, μια αμερικανή φοιτήτρια συνειδητοποίησε πως ήταν υιοθετημένη και αυτό συνέβη σε ένα συνηθισμένο μάθημα βιολογίας, όταν κατάλαβε πως η ομάδα αίματός της δεν ταίριαζε με αυτή των γονέων της!

Η φοιτήτρια -πιθανότατα του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια- μαζί με τη βοήθεια του καθηγητή της ανακάλυψε πως ο μπαμπάς της δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της, αλλά στην πραγματικότητα ο θείος της.

Πως έγινε γνωστό το περιστατικό

Το αξιοσημείωτο περιστατικό μοιράστηκε στο Twitter μια συμφοιτήτριά της. Σύμφωνα με την Anya λοιπόν, οι φοιτητές μάθαιναν περί ομάδων αίματος στο Τετράγωνο του Punnett, ένα διάγραμμα βιολογίας περί κληρονομικών χαρακτηριστικών, όταν μια σπουδάστρια μπερδεύτηκε, μιας και δεν έβγαζαν νόημα όσα άκουγε από το στόμα του καθηγητή.

Πιο αναλυτικά, η φοιτήτρια είχε ομάδα αίματος AB, ο μπαμπάς της O και η μητέρα της Α, κι έτσι αυτά που έβλεπε στο Τετράγωνο του Punnett έμοιαζαν λάθος. Λίγες μέρες αργότερα, ο καθηγητής τη ρώτησε αν βρήκε τελικά άκρη με το «θεματάκι» που δημιουργήθηκε και εκείνη αναγκάστηκε να παραδεχτεί μπροστά σε 243 άτομα πως η πραγματικότητα ήταν σοκαριστική!

Όπως αποδείχτηκε, η μαμά της είχε μια σχέση με τον αδερφό του πατέρα της, ο οποίος είναι ετεροθαλής αδερφός του, εξήγησε η Anya. Έτσι ανατράφηκε από τον θείο της και όχι από τον πατέρα της για ολόκληρη τη ζωή της ενώ η μητέρα της το έκρυβε από όλους για 21 ολόκληρα χρόνια.

Κι ενώ πολλοί ισχυρίστηκαν πως όλο αυτό δεν συνέβη ποτέ, το συμβάν επιβεβαιώθηκε τελικά και από τα κοινωνικά μέσα με δημοσιεύσεις που έσπευσαν να ποστάρουν οι συμφοιτητές της κοπέλας.

Η Anya δήλωσε στο τέλος πως η αποκάλυψη διέλυσε την οικογένεια, μιας και οι γονείς παίρνουν διαζύγιο…

Loading