Πατέρας θηλάζει την κόρη του και εντυπωσιάζει!

Ο Anthony Favors, ένας 31χρονος μπαμπάς και σεφ από το Buffalo της Νέας Υόρκης, χρησιμοποίησε έναν ευφυέστατο τρόπο για να καταφέρει να ταΐσει την δέκα μηνών κόρη του. Τι κάνει λοιπόν; Θηλάζει την κορούλα του και έχει «ρίξει» το Διαδίκτυο!

Η ευρηματικότητα κάποιων ανθρώπων πάντοτε προκαλεί θαυμασμό αλλά αυτή τη φορά ο γλυκύτατος πατέρας μιας μικρούλας μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα!

Πως κατάφερε να “θηλάσει” την κόρη του

Συγκεκριμένα, έβαλε το μητρικό γάλα μέσα σε ένα μπουκάλι, δημιούργησε μια τρύπα στο πουκάμισό του, έφτιαξε ένα «λειτουργικό» στήθος και άρχισε να ταΐζει τη κόρη του με τον τρόπο που βλέπουμε στη φωτογραφία. Η κόρη του Lily’ahna φαίνεται πολύ χαρούμενη με την ιδέα και τρώει σα να θηλάζει κανονικά από το στήθος της μητέρας!  Ο ευρηματικός μπαμπάς, ομολόγησε ότι αυτή η εμπειρία του άρεσε πολύ γιατί τον βοήθησε να δεθεί περισσότερο με το κοριτσάκι του.

Ο Anthony πατέρας άλλων τεσσάρων παιδιών με τη Shalanda, σκέφτηκε αυτή τη λύση γιατί η μικρή του κόρη αρνιόταν να πιει γάλα από το μπουκάλι επειδή είχε συνηθίσει να θηλάζει.

Όταν όμως η μαμά της έπρεπε να επιστρέψει στη δουλειά της έκοψε το θηλασμό. Σαν σεφ ο Anthony, δε θα μπορούσε να αφήσει το μωρό του πεινάσει. Έτσι σκέφτηκε τη συγκεκριμένη λύση. Η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν αποτελεσματικότατη

Loading