Παίκτης ξυλοκοπεί την κοπέλα του στο γήπεδο και χάνει το συμβόλαιό του(vd)

Παίκτης ξυλοκοπεί την κοπέλα του στο γήπεδο και χάνει το συμβόλαιό του

Επαγγελματίας παίκτης  του μπέιζμπολ έχασε το συμβόλαιό του με την ομάδα που έπαιζε τον τελευταίο χρόνο καθώς διέρρευσε βίντεο που τον δείχνει να ξυλοκοπεί  άγρια τη φίλη του σε απομονωμένο σημείο ενός σταδίου έπειτα από αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Danry Vasquez από τη Βενεζουέλα είχε συλληφθεί και το 2016 με την κατηγορία της σωματικής κακοποίησης της τότε κοπέλας του.

Ποια ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του 2016

Το δικαστήριο είχε δώσει εντολή στον παίκτη να παρακολουθήσει μαθήματα διαχείρισης του θυμού, και στις αρχές του Μαρτίου, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο μαθημάτων, οι κατηγορίες εις βάρος του αποσύρθηκαν, αφού η κοπέλα δε θέλησε να υποβάλει μήνυση.

Ωστόσο, ο 24χρονος Βενεζουελανός είχε αποφύγει επιμελώς να ενημερώσει τη νέα του ομάδα, τους Lancaster Barnstormers με τους οποίους είχε υπογράψει συμβόλαιο πέρυσι, για τα μπλεξίματά του με τον νόμο.

Έτσι όταν το βίντεο της σοκαριστικής επίθεσης διέρρευσε στη δημοσιότητα, οι Barnstormers έσπευσαν να δείξουν στον οξύθυμο νεαρό την πόρτα της εξόδου.

Τέλος, ο προπονητής της ομάδας δήλωσε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή από να διακόψουν  όλους τους δεσμούς μαζί του, επισημαίνοντας ότι ούτε ο ίδιος ούτε οι άλλοι παίκτες θα μπορούσαν ποτέ να ανεχτούν μια τέτοιου είδους συμπεριφορά.

 

Loading