Ο Τραμπ απειλεί με…ξυλοδαρμό πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ!

Είναι γεγονός πως κάθε φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ αποφασίζει να σχολιάσει κάτι μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, η ανάρτηση γίνεται viral ωστόσο αυτή τη φορά ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξέφυγε και φαίνεται να απειλεί ακόμη και με ξυλοδαρμό τον πρώην αντιπρόεδρο της χώρας, Τζο Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Twitter ο Τραμπ αφού αποκαλεί «τρελό» τον Μπάιντεν, στη συνέχεια τον απειλεί με άσκηση σωματικής βίας εναντίον του.

«Ο τρελός Τζο Μπάιντεν προσπαθεί να περνιέται για σκληρός τύπος. Στην πραγματικότητα είναι αδύναμος, τόσο πνευματικά, όσο και σωματικά. Παρ’ όλα αυτά με απειλεί για δεύτερη φορά με σωματική επίθεση. Δεν ξέρει όμως, πως θα τον έβαζα κάτω γρήγορα και επώδυνα με αποτέλεσμα να βάλει τα κλάματα! Μην απειλείς τον κόσμο Τζο!» ανέφερε η ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ.

“Θα τον έσπαγα στο ξύλο”

Η τελευταία μάλιστα, ήρθε ως απάντηση σε ένα σχόλιο του Τζο Μπάιντεν την περασμένη Τρίτη, στην οποία τόνισε ότι εμμένει στην δήλωση που είχε κάνει το 2016 πως θα «τσάκιζε στο ξύλο» τον πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για τον τρόπο που μιλούσε τότε ο Τραμπ για τις γυναίκες.

«Με είχαν ρωτήσει εάν θα ήθελα να εμπλακώ σε διάλογο με αυτόν τον κύριο και απάντησα όχι. Είχα πει ότι εάν ήμασταν στο Λύκειο, θα τον πήγαινα πίσω από το γυμναστήριο και θα τον έσπαγα στο ξύλο», τόνισε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ μιλώντας σε εκδήλωση πανεπιστημίου στο Μαϊάμι.

Loading