«Ο πιο ευλύγιστος άνθρωπος στο κόσμο» καταδικάστηκε για παιδεραστία

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ρωσίας η καταδίκη του γνωστού και ως ο πιο «ευλύγιστος άνθρωπος στον κόσμο» για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον ανήλικων κοριτσιών. Ο συγκεκριμένος άνδρας με το παρατσούκλι ο «άνθρωπος φίδι» καταδικάστηκε σε 22 χρόνια φυλάκισης.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης ξεκίνησε από την καταγγελία ενός μικρού κοριστιού 9 μόλις χρόνων η οποία είναι κόρη μιας πρώην συντρόφου του. Το κοριτσάκι κατήγγειλε ότι ο 52χρονος άνδρας, ονόματι Μουκτάρ Γκουσενγκάντζιεφ την είχε γδύσει και την είχε αγγίξει στα γεννητικά της όργανα.

Έκτοτε άλλα έξι κορίτσια τον κατήγγειλαν για παρόμοια συμπεριφορά κατά τα έτη 2012 με 2015 και ο ίδιος οδηγήθηκε σε δίκη. Καταδικάστηκε σε 22 έτη φυλάκισης από δικαστήριο της Μόσχας, ενώ αναμένεται να εκτήσει την ποινή του σε φυλακή υψίστης ασφαλείας.

Ωστόσο φαίνεται ότι η απόφαση αυτή δεν ικανοποίησε του πάντες. Χιλιάδες θαυμάστριές του διεξήγαγαν εκστρατεία για την απελευθέρωσή του τις περασμένες μέρες, ενώ ισχυρίστηκαν ότι τα στοιχεία εις βάρος του είναι πλαστά.

Δείτε το βίντεο με τον Γκουσενγκάντζιεφ:

Loading