Κίεβο: Το πρώτο ξενοδοχείο για σαδομαζοχιστικές τάσεις (vd-pics)

Ένα πρωτότυπο ξενοδοχείο για ιδιαίτερα γούστα άνοιξε πριν από μερικές ημέρες στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας το Κίεβο. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο απευθύνεται ως επί το πλείστον σε πελάτες με σαδομαζοχιστικές προτιμήσεις.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο ονομάζεται Cherry Twins και διαθέτει διάφορα δωμάτια ανάλογα και με τα γούστα και τις προτιμήσεις του καθενός πελάτη. Τα δωμάτια αποτελούνται από 6 κατηγορίες αναλόγως τις «ανέσεις» που επιθυμεί ο πελάτης. Αυτά είναι το δωμάτιο αγάπης, η αίθουσα χαρέμι, το δωμάτιο χαρέμι, το ιατρικό δωμάτιο, το γοτθικό δωμάτιο και το δωμάτιο βασανιστηρίων. Φυσικά η ονομασία του είδους του δωματίου προδίδει και την χρήση του.

Τι αναφέρει η διευθύντρια

Η διευθύντρια του ξενοδοχείου, ονόματι Έλενα Σολοβιέε μιλώντας για νέο αυτό επιχειρηματικό εγχείρημα τονίζει τόσο τους κανόνες υγιεινής όσο και ανωνυμίας.

«Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με θεματικά έπιπλα και σεξουαλικά παιχνίδια και το κατάλυμα, ανοιχτά, καλωσορίζει τους επισκέπτες για να εξερευνήσουν τις βαθύτερες επιθυμίες τους.[…] Οι πελάτες διατηρούν την ανωνυμία τους και κάθε δωμάτιο αποστειρώνεται μετά από κάθε επίσκεψη».

Φωτογραφίες + Βίντεο:

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading