Ο Κάρλ Λάγκερφελντ μισεί τη Μέρκελ και θέλει να αλλάξει υπηκοότητα!

Αυτά είναι προβλήματα! Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Κάρλ Λάγκερφελντ μισεί την Άγκελα Μέρκελ και θέλει να αλλάξει υπηκοότητα.

Η οργή του προκλήθηκε από τη μεταναστευτική πολιτική που ακολούθησε η Γερμανίδα Καγκελάριος που, σύμφωνα με τον ίδιο, άνοιξε το δρόμο για να μπει το ακροδεξιό κόμμα AFD στo γερμανικό κοινοβούλιο.

«Ήταν ανάγκη να πει η Μέρκελ ότι έπρεπε η χώρα να δεχτεί ένα εκατομμύριο μετανάστες; Πρέπει να διατηρείται στη μνήμη το παρελθόν της Γερμανίας. Απεχθάνομαι τη Μέρκελ που το ξέχασε αυτό», σχολίασε ο διάσημος μόδιστρος σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Le Point».

«Δεν θέλω να ανήκω σε αυτήν τη λέσχη των νεοναζί»

Και αμέσως μετά έριξε τη… βόμβα!  «Αν αυτό συνεχιστεί, αποποιούμαι τη γερμανική εθνικότητα. Δεν θέλω πλέον να ανήκω σε αυτή τη λέσχη των νεοναζί»!

Εκτός από Γερμανός, ο Κάρλ Λάγκερφελντ δεν θέλει να είναι ούτε Γάλλος. Επιλέγει να δηλώνει βορειοευρωπαίος και κοσμοπολίτης μιας και δεν του αρέσουν τα έθνη.

Παρόλα αυτά πριν από μερικούς μήνες ο διάσημος σχεδιαστής μόδας δήλωνε ότι αισθανόταν «τελείως» Γερμανός. «Ναι, είμαι τελείως Γερμαναράς, ένας Γερμαναράς από τη Βαϊμάρη, εκσυγχρονισμένος. Αυτό είναι μέσα στα γονίδιά μου και δεν με ενοχλεί καθόλου. Και δεν οφείλεται στις ανοησίες που κάνει η Μέρκελ που θέλω να πάψω να είμαι Γερμανός».

Loading