Ο Αμερικανός πρόεδρος είναι «ασκεπής» (vd)

Viral έχε γίνει τις τελευταίες ώρες διεθνώς ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, να τον έχει «πάρει» ο άνεμος. Το μαλλί του έχει γίνει ουκ ολίγες φορές αντικείμενο συζητήσεων τόσο για το περίεργο κούρεμα, όσο και για το αν τελικά αντιμετωπίζει πρόβλημα τριχόπτωσης.

Πάντως η απώλεια των μαλλιών του αμερικανού προέδρου δεν αποτελεί μυστικό το ότι είναι ένα πρόβλημα το οποίο τον απασχολεί ιδιαίτερα. Ο προσωπικός του γιατρός είχε αποκαλύψει ότι ο 71χρονος πολιτικός χρησιμοποιεί για να αποφύγει το πρόβλημα της αραίωσης των μαλλιών του το ιατροφαρμακευτικό σκεύασμα finasteride, το οποίο έχει συνδεθεί με αρκετές αρνητικές ψυχολογικές παρενέργειες.

Το βίντεο

Η γνωστή αμερικανίδα δημοσιογράφος   Άσλεϊ Φέιμπεργκ, ανέβασε το Twitter ένα αστείο και τρομακτικό βίντεο του Τραμπ, το οποίο απεικονίζει τον ίδιο να επιβιβάζεται στο αεροπλάνο Air Force One, τη στιγμή που λόγω της τουρμπίνας που είναι σε λειτουργία δημιουργείται ένας δυνατός άνεμος. Καθώς αναβαίνει όμως  το πίσω μέρος των μαλλιών του φαίνεται να σηκώνεται και να αιωρείται πάνω από το μέτωπο.

«Στην αρχή δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικό, αλλά… είναι;» τουίταρε η Φέιμπεργκ με ένα link με το βίντεο που έφερε τον τίτλο «Ο πραγματικός Ντόναλντ Τραμπ. Προσοχή. Δε γίνεται να μην το δείτε».

Δείτε το βίντεο:

 

Loading