Νίκος Αναστασιάδης: «Απόψε κερδίζει μόνο η Κύπρος»

«Απόψε δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, υπάρχει μόνο η Κύπρος μας, που κερδίζει» ήταν το πρώτο μήνυμα του Νίκου Αναστασιάδη μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της Κύπρου.

Μιλώντας στο εκλογικό του επιτελείο ο πρόεδρος Αναστασιάδης ευχαρίστησε τον λαό για την ισχυρή, όπως είπε, εντολή, που του έδωσε, όπως επίσης και τον αντίπαλο του στον β΄γύρο των εκλογών, Σταύρο Μαλά.

Παράλληλα έστειλε το μήνυμα πως «από αύριο ξεκινά μια νέα μέρα που χρειάζεται ενότητα, γιατί μόνο έτσι μπορεί να προχωρήσουμε μπροστά. Θα συνεχίσω να λειτουργώ ως πρόεδρος όλων» τόνισε με έμφαση.

Μαλάς: “Ο λαός μίλησε”

Από την πλευρά του ο Σταύρος Μαλάς δήλωσε ότι «ο λαός έχει μιλήσει και η ετυμηγορία του είναι σεβαστή». Επίσης , δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει να είναι ενεργός πολίτης και «η προσπάθεια μας ελπίζω να άφησε κάτι θετικό για την Κύπρο».

Μήνυμα ενότητας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις και τον κόσμο τους, έστειλε μιλώντας από το εκλογικό επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Είναι η πρώτη φορά , επεσήμανε ο κύριος Νεοφύτου, «που σε δεύτερο γύρο προεδρικών εκλογών δεν υπήρξαν παζαρέματα και ανταλλαγές».

Τέλος, ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, δήλωσε ότι το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί το κόμμα του. Όμως, σημείωσε, «η λαϊκή ετυμηγορία είναι σεβαστή και τα αποτελέσματα των εκλογών πιστοποιούν ότι το ΑΚΕΛ είναι πολιτικά και ηθικά κερδισμένο».

 

Loading