Ισχυροί άνδρες παρενοχλούν 130 σερβιτόρες σε φιλανθρωπικό δείπνο! (vid)

Ενα αποκλειστικό ρεπορτάζ των Financial Times αποκάλυψε στοιχεία για τη συμπεριφορά κορυφαίων επιχειρηματιών, τραπεζιτών και πολιτικών απέναντι σε σερβιτόρες τις οποίες παρενόχλησαν κατά τη διάρκεια ενός φιλανθρωπικού δείπνου!

Το δείπνο που διοργάνωσε το Presidents Club πραγματοποιήθηκε ξενοδοχείο The Dorchester στο Μέιφερ και προσελκύει εδώ και 33 χρόνια ορισμένους από τους πιο ισχυρούς άντρες διεθνώς. Ετσι, για τις ανάγκες αυτές προσελήφθησαν 130 γυναίκες ως σερβιτόρες. Οι FT έστειλαν ως σερβιτόρες στο φιλανθρωπικό γκαλά δύο δημοσιογράφους οι οποίες αποκάλυψαν τι ακριβώς συμβαίνει στην διάσημη εκδήλωση του Λονδίνου, όπου συμμετέχουν μόνο άνδρες! Ολες οι σερβιτόρες επιλέχθηκαν βάσει της εμφάνισής τους και τους ζητήθηκε να φορέσουν στενά μαύρα φορέματα τα οποία θα συνδύαζαν με ψηλοτάκουνα μαύρα παπούτσια, μαύρες ζώνες που θυμίζουν κορσέ και μαύρα εσώρουχα. «Όλες οι σερβιτόρες θα πρέπει να φέρουν μαύρα σέξι παπούτσια, μαύρα εσώρουχα, και να κάνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ σαν να πήγαιναν σε ένα “έξυπνο σέξι μέρος”».

Με σέξι εμφανίσεις…

Τα φορέματα και τις ζώνες θα τις παραλάμβαναν την ημέρα της εκδήλωσης. Μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο οι κοπέλες υπέγραψαν ένα σύμφωνο εμπιστευτικότητας χωρίς όμως να τους δοθεί η ευκαιρία να το διαβάσουν ή να πάρουν αντίγραφο.

Το δημοσίευμα των FT ανέφερε ότι η εντολή που έλαβαν οι σερβιτόρες ήταν να κρατήσουν τους ισχυρούς άντρες που συμμετείχαν στην εκδήλωση σε ευχάριστη διάθεση, ενώ μαρτυρίες γυναικών ήταν συγκλονιστικές. Η 19χρονη η οποία είπε ότι κατά τη διάρκεια μίας συνομιλίας της με έναν άντρα που πλησίαζε τα 70 εκείνος την ρώτησε ευθέως αν είναι πόρνη. «Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό και δεν θα το ξανακάνω ποτέ. Είναι τρομακτικό», είπε.

Loading