Η πιο «άσχημη πόλη» στον… κόσμο βρίσκεται στην Ευρώπη! (vd)

Η πόλη Σερλουά του Βελγίου, ψηφήστηκε ως η πλέον άσχημη πόλη στον…κόσμο. Σε αυτό τουλάχιστον το συμπέρασμα οδηγήθηκε προ καιρού ολλανδική εφημερίδα, έπειτα από δημοσκόπηση που διενεργήθηκε.

Παρόλο όμως την έντονη δυσαρέσκεια που προκάλεσε στους κατοίκους της περιοχής η ανακύρηξη της πόλης τους ως «η πιο άσχημη», η είδηση μάλλον είχε θετικό αντίκτυπο. Βάσει λοιπόν ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου BBC, η δημοσιότητα η οποία δόθηκε στην πόλη της έκανε καλό. Αναπτύχθηκε ο τουρισμός της καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι έσπευσαν για να δουν από κοντά την «άσχημη πόλη», ενώ ταυτόχροχα προκλήθηκε και το ενδιαφέρον διαφόρων επενδυτών. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει το ρηττό πως «η δυσφήμιση είναι η καλύτερη διαφήμιση».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, πολλοί κάτοικοι και επαγγελματίες της πόλης, διαφωνούν με τον χαρακτηρισμό που έχει αποδοθεί στη πόλη τους. Μερικοί, την χαρακτηρίζουν «εξωτική», ενώ άλλοι τονίζουν πως υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη βελτίωση τα τελευταία χρόνια λόγω της έκτασης της δημοσιότητας που εξέλαβε.

Loading