Η αστυνομία υπολογίζει 100.000 κόσμο στο γάμο πρίγκιπα Χάρι- Μ. Μάρκλ

Μεγάλη αναμένεται να είναι η προσέλευση του κόσμου ο οποίος επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά την γαμήλια τελετή του πρίγκιπα Χάρι και της γνωστής Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μάρκλ σύμφωνα με τα όσα υπολογίζει η αστυνομία. Το ζευγάρι αναμένεται να ενωθούν με τα δεσμά του γάμο στις 19 Μαΐου.

Η γαμήλια τελετή αναμένεται να διεξαχθεί παραδοσιακά στο κάστρο του Ουίνδσορ, ενώ αναμένεται να προσελκύσει γύρω στις 100.000 κόσμου σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας της συνοικίας Τέιμς Βάλεϊ.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Αυτή η εθνική γιορτή θα προσελκύσει περισσότερους από 100.000 ανθρώπους από ολόκληρο τον κόσμο στο Ουίνδσορ», αναφέρεται από την αστυνομία σε ένα δελτίο τύπου, όπου προστίθεται ότι ως συνέπεια του τόσο πολύ κόσμου θα ληφθούν έκτακτα μέτρα ασφαλείας.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Λόγω του όγκου του πλήθους που αναμένεται να συγκεντρωθεί στην περιοχή προκειμένου να παρακολουθήσει την γαμήλια τελετή, η αστυνομία αποφάσισε να λάβει ιδιαιτέρως αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Μεταξύ των συγκεκριμένων μέτρων, προβλέπεται ότι θα σκανάρονται οι πινακίδες των αυτοκινήτων και θα εγκατασταθούν κιγκλιδώματα. Επίσης, οι επισκέπτες θα υποβληθούν σε σωματική έλεγχο, ενώ αστυνομικοί θα περιπολούν τους δρόμους, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τους συρμούς των τρένων.

«Οποιοδήποτε αντικείμενο που θα μπορούσε να αποτελέσει κίνδυνο για τους πολίτες θα κατασχεθεί» διεμήνυσε η αστυνομία.

Loading