Επιβάτες παρέμειναν για 2 ώρες στους -16 περιμένοντας τον Πούτιν!

Σκηνικά απείρου κάλους διαδραματίστηκαν στο αεροδρόμιο της Μόσχας, καθώς πολλοί επιβάτες παρέμειναν με ανοιχτές τις πόρτες του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν για 2 συνεχόμενες ώρες εκτεθειμένοι σε πολικές θερμοκρασίας αρκετά κάτω του μηδενός.  Όπως φάνηκε εν τέλει, ο λόγος για τον οποίον έζησαν όλη αυτή την ταλαιπωρία, ήταν το ότι περίμεναν να προσγειωθεί το αεροσκάφος που μετέφερε τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Όπως περιγράφουν πολλοί επιβάτες του αεροδρομίου στα κοινωνικά τους δίκτυα, ξαφνικά επικράτησε ένα σκηνικό διάλυσης. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε, ήταν η έκπληξη που επιφυλάσσονταν προς τους επιβάτες οι οποίοι προέρχονταν από την Σιβηρία.

Οι υπάλληλοι λόγω της αναμονής δεν είχαν την δυνατότητα να απομακρύνουν την σκάλα από το αεροσκάφος αλλά ούτε και να κλείσουν την πόρτα της καμπίνας του αεροσκάφους. Ως αποτέλεσμα οι επιβάτες του αεροπλάνου παρέμειναν για 2 ολόκληρες ώρες, εκτεθειμένοι στο ψύχος, σε θερμοκρασίες οι οποίες άγγιζαν τους -16 βαθμούς Κελσίου.

Τι αναφέρουν οι επιβάτες

Ο Γκριγκόρι Σκαρτσένκο , ένας από τους επιβάτες της εν λόγω πτήσης με στάτους στο Facebook ανέφερε πως «Ανακοίνωσαν ότι το αεροδρόμιο έκλεινε επειδή θα προσγειωνόταν ο Πούτιν. Απέκλεισαν την πίστα».

Από μεριάς της, μια άλλη επιβάτιδα της ίδιας πτήσης ανέφερε επίσης στο Facebook: «Μας είπαν να κλείσουμε τα τα παράθυρα στην αριστερή πλευρά του αεροπλάνου. Κρυώνουμε! Το έκαναν για την ασφάλεια του Πούτιν ή επειδή θα ήταν άβολο να μας δει έτσι; Αν κρίνουμε από τις συνθήκες, πρόκειται για τη δεύτερη εκδοχή».

Loading