Βρετανία: Νεκρός ο πατέρας που βοήθησε να σκοτώσουν την κόρη του

Νεκρός βρέθηκε ο πατέρας της 28χρονης από την Βρετανία που ήταν ινδικής καταγωγής Samia Shahid, ο οποίος είχε βοηθήσει να στραγγαλίσουν την κόρη του. Η υπόθεση αυτή είχε προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Βρετανίας, όταν ακούστηκε για πρώτη φορά το αποτρόπαιο αυτό περιστατικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την υπόθεση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, η Shahid, είχε θεωρηθεί πως ατίμασε την οικογένειά της, όταν χώρισε τον ξάδερφό-σύζυγό της Mohammed Shakeel. Το γεγονός αυτό που είχε κρατήσει μυστικό, σε συνδυασμό με την απόφασή της να ξαναπαντρευτεί, είχε εξοργίσει κατά πολύ τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας.

Εξ΄αυτού ορμώμενος, ο πατέρας της σύμφωνα με τις καηγορίες βοήθησε να βιάσουν και να στραγγαλίσουν, την ίδια του τη κόρη. Ο ίδιος είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2016 μαζί με τον πρώτο σύζυγό της αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω έλλειψης στοιχείων. Ο πρώην σύζυγός της παραμένει στη φυλακή με την υποψία της δολοφονίας τιμής.

Ο πατέρας της πέθανε στο λίγες μέρες πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ, ενώ από μεριάς του, το BBC ανακοίνωσε πως θα αναβάλει την προβολή από σεβασμό.

Loading