Απειλές ισχυρίζεται ότι δέχθηκε η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Απειλές ισχυρίζεται ότι δέχθηκε η πορνοστάρ Στόρμι ΝτάνιελςΑπειλές φέρεται να δέχθηκε η γνωστή τόσο για την συμμετοχή της σε αισθησιακές ταινίες, όσο και για την σχέση της, όπως ισχυρίζεται, με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, Στόρμι Ντάνιελς. Αυτά τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της σε τηλεοπτικά αμερικανικά μέσα.

Ο εν λόγω δικηγόρος Μάικλ Αβενάτι, μιλώντας τόσο στο CNN όσο και στο MSNBC, κατήγγειλε μεν το περιστατικό, αρνήθηκε όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα. Η συνέχεια όπως είπε θα δοθεί στη συνέντευξη της Στέφανι Κλίφορτν (σσ όπως είναι το πραγματικό της όνομα) στην εκπομπή 60 λεπτά του CBS  η οποία είναι προγραμματισμένη να προβληθεί στις 25 Μαρτίου.

Τι δήλωσε

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο CNN ο  Αβενάτι ανέφερε ότι  «Η πελάτισσά μου δέχθηκε απειλές για τη σωματική της ακεραιότητα προκειμένου να μην μιλήσει σχετικά με όσα γνωρίζει για το Ντόναλντ Τραμπ.[…] Θα μπορέσει να καταθέσει πολύ συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με το τί συνέβη εδώ» πρόσθεσε ο Αβενάτι για τη συνέντευξη στο “60 Minutes”.

Ακόμα δήλωσε τόσο στο MSNBC, όσο και στο CNN ότι τουλάχιστον δύο γυναίκες υπέγραψαν συμφωνητικά εμπιστευτικότητας.

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς δεν παρέλειψε να αναφέρει ακόμα σήμερα στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι έξι επιπλέον γυναίκες ήλθαν σε επαφή με τη νομική εταιρεία του προκειμένου να μιλήσουν για τη σχέση που είχαν με τον Αμερικανό πρόεδρο. Ο ίδιος επισήμανε ότι οι γυναίκες αυτές αφηγήθηκαν «εντυπωσιακά παρόμοιες ιστορίες με εκείνη της πελάτισσάς μου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading