Άγνωστος ζητούσε χάρες στο όνομα συνεργάτη της Μπριζίτ Μακρόν

Μια περίεργη υπόθεση που περιπλέκει εμμέσως και το όνομα της Γαλλίδας πρώτης κυρίας Μπριζίτ Μακρόν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας από τα μέσα ενημέρωσης στην Γαλλία. Ένας άγνωστος χρησιμοποιούσε το όνομα του συνεργάτη της για να απολαμβάνει «χάρες».

Η παράξενη αυτή υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας έπειτα από μήνυση του συγκεκριμένου συνεργάτη της.

Τι είχε συμβεί

Ένας άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, έστελνε από μια συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mails, με τα οποία εξ ονόματος του συμβούλου της Μπριζίτ Μακρόν ζητούσε διάφορες χάρες, όπως παραδείγματος χάριν δωρεάν από δωμάτια σε πολυτελή ξενοδοχεία μέχρι και εισιτήρια σε αγώνες της Formula 1 στην Αυστραλία.

Ο δράστης έστελνε μηνύματα μέσω του λογαριασμού [email protected] και υπέγραφε με το όνομα ενός συγκεκριμένου συμβούλου. Η εν λόγω διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όμως στην πραγματικότητα, ανήκει σε μια ιστοσελίδα που φιλοξενεί έργα μεγάλων ζωγράφων του 20ού αιώνα.

Παρόμοια μηνύματα όμως στάλθηκαν και σε άλλους φορείς. Ένα από αυτά, για παράδειγμα, ζητούσε από ένα ξενοδοχείο «να υποδεχτεί στο αεροδρόμιο τον ανιψιό της Μπριζίτ Μακρόν»

Από μεριάς της πρώτης κυρίας πάντως, το γραφείο της, σχολίασε με ανακοίνωσή του πως κανείς δεν εμφανίστηκε για να απολαύσει από αυτές τις υπηρεσίες.

Η συγκεκριμένη υπόθεση οδηγήθηκε ήδη στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος εξετάζει τα στοιχεία της υπόθεσης.

Loading