ΕΡΤ: Αθλητικό κανάλι με… φόντο Μουντιάλ και Super League

Το παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου πλησιάζει.Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού είναι προ των πυλών και θα καλυφθεί εξ’ ολοκλήρου από την ΕΡΤ.

Η δημόσια τηλεόραση με μεταδόσεις αλλά και εκπομπές θα μας μεταφέρει τον παλμό και την ατμόσφαιρα από τα γήπεδα της Ρωσίας.

Αθλητικό κρατικό κανάλι

Γι’ αυτό το λόγο οι υπεύθυνοι της ΕΡΤ σκέφτονται τη δημιουργία αμιγώς αθλητικού καναλιού. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr η πρόταση έχει πέσει και πάλι στο τραπέζι και θα έχει ως στόχο την αξιοποίηση του αθλητικού τμήματος που υπάρχει και αριθμεί περίπου 100 δημοσιογράφους.

Εφόσον το νέο αθλητικό κανάλι εγκριθεί από το ΔΣ θα μεταδίδεται ελεύθερα μέσω του επίγειου ψηφιακού δικτύου και δορυφορικά χωρίς συνδρομή μέσω Cosmote TV και Nova.
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ το αθλητικό κανάλι θα συνεχίσει να λειτουργεί και μετά το τέλος του Μουντιάλ.

Στο βάθος… Super League

Από εκεί θα μεταδίδονται οι αγώνες που έχει εξασφαλίσει η ΕΡΤ που περιλαμβάνουν μεγάλη γκάμα αθλημάτων όπως το μπάσκετ, το βόλεϊ, το πόλο και ο στίβος. Φυσικά στο… βάθος, υπάρχει και η σκέψη για τη Super League.

Θυμίζουμε στη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με τις “άστεγες” ομάδες της Λίγκας είχε τεθεί το θέμα της κρατικής τηλεόρασης και μάλιστα με αρκετές πιθανότητες.

Loading