Επίσκεψη στο ΓΝ Παίδων Πεντέλης πραγματοποίησε η αντιπεριφερειάρχης Β.Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη

Τη διαβεβαίωση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη ότι για την Περιφέρεια Αττικής«αποτελεί προτεραιότητα η στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας» μετέφερε κατά την επίσκεψή της στο ΓΝ Παίδων Πεντέλης η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Λουκία Κεφαλογιάννη. 

Με την ευκαιρία η κ. Κεφαλογιάννη ενημερώθηκε και για το νέο υπερσύγχρονο ψηφιακό ακτινοσκοπικό-ακτινολογικό μηχάνημα που παρέλαβε πρόσφατα το νοσοκομείο, με   χρηματοδότηση της Περιφέρειας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης και του εκσυγχρονισμού υποδομών των νοσοκομειακών μονάδων της Αττικής.

Η αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εντός των ημερών λειτουργία του μηχανήματος αμέσως μετά την ενημέρωσή της -εκ μέρους διοικητικών στελεχών του νοσοκομείου- τόσο  για τα νέα δεδομένα στη διάγνωση και θεραπεία που θα παρέχει όσο και για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο.

«Θέλουμε να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην βελτίωση των υπηρεσιών στα παιδιά και σύντομα θέλουμε να προχωρήσει και το έργο της αναδιαμόρφωσης τμήματος των χειρουργείων και της αίθουσας ανάνηψης», βεβαίωσε η κ. Κεφαλογιάννη, ενώ εξήρε τις προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για την καλύτερη δυνατή περίθαλψη των μικρών ασθενών.

©Πηγή: amna.gr

Loading