Το κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα εγκαινιάσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης

Το κτίριο υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, επί της οδού 26ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, θα εγκαινιάσει την ερχόμενη Παρασκευή το πρωί ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου προσκάλεσε τους περιφερειακούς συμβούλους στην τελετή που θα γίνει ενώ υπενθύμισε ότι το κτίριο αυτό ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν εγκαταστάθηκαν εκεί και οι τελευταίοι εργαζόμενοι της Περιφέρειας. Με τον τρόπο αυτό επιτεύχθηκε μεγάλη εξοικονόμηση πόρων καθώς, όπως είπε ο κ. Τζιτζικώστας, μέχρι τη μεταφορά των υπηρεσιών στο νέο υπερύγχρονο και βιοκλιματικό κτίριο, η Περιφέρεια νοίκιαζε 12 χώρους για να καλύψει τις ανάγκες της.

“Ο λόγος που αποφασίσαμε αρχικά να μην εγκαινιαστεί το κτίριο αλλά να λειτουργήσει ήταν ότι δεν θέλαμε να θεωρηθεί ότι το εγκαινιάζουμε εν μέσω της προεκλογικής περιόδου. Τώρα  λοιπόν, έχοντας τελειώσει με τις εκλογές, και στην αρχή αυτής της νέας περιφερειακής θητείας επιλέγουμε με την κεφαλή της ορθόδοξης εκκλησίας να κάνουμε τα εγκαίνια ενός κτιρίου όπου βρίσκονται 570 εργαζόμενοι και από το οποίο εξυπηρετούνται καθημερινά 2000 συμπολίτες μας” πρόσθεσε ο κ. Τζιτζικώστας.

Π.Γ.

 

©Πηγή: amna.gr

Loading