Το ΕΕΘ λύνει απορίες επαγγελματιών για τα μέτρα για τον κορονοϊό

Τις απορίες των επαγγελματιών, για τα όσα έχει αποφασίσει η κυβέρνηση σχετικά με τους Κ.Α.Δ. που έχουν ενταχθεί, τις διαδικασίες που απαιτούνται αλλά και τα προβλεπόμενα από τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, λύνει ειδική επιτροπή που συστάθηκε με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η επιτροπή έχει πλαισιωθεί από τους επιστημονικούς συνεργάτες του Ε.Ε.Θ. Γιάννη Δόβελο (Οικονομολόγο- Φοροτεχνκό Α’ Τάξης) και Γιάννη Σωπασή (Οικονομολόγο- Νομικό, τ. Γεν. Διευθυντή ΙΚΑ) οι οποίοι βρίσκονται καθημερινά και εκ περιτροπής από τις 12 έως τις 2 μετά το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου, προκειμένου να απαντούν τηλεφωνικώς ή διαδικτυακώς στις ερωτήσεις των μελών.

Η νέα ομάδα υποστήριξης έχει ήδη πιάσει δουλειά και καθημερινά (πλην Παρασκευής) δέχεται τηλεφωνικώς και διαδικτυακώς όλες τις ερωτήσεις των μελών για τα μέτρα της κυβέρνησης και απαντά έγκυρα και με ακρίβεια.

Από την προηγούμενη Πέμπτη,οπότε άρχισε η νέα υπηρεσία πληροφόρησης, υπολογίζεται ότι περίπου 20-30 μέλη του ΕΕΘ επικοινωνούν με την Ομάδα Υποστήριξης και λαμβάνουν διευκρινίσεις, συμβουλές και πληροφορίες για τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου και τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη της Ομάδας Υποστήριξης στους τηλεφωνικούς αριθμούς της γραμματείας: 2310-271488.

Παράλληλα, το Ε.Ε.Θ. υπενθυμίζει ότι συνεχίζεται η δωρεάν υπηρεσία της «Ηλεκτρονικής Συμβουλευτικής» στη διεύθυνση http://qamanager.eeth.gr/ στην οποία κάθε μέλος μπορεί να στείλει το ερώτημα του για κάθε νομικό, φορολογικό ή ασφαλιστικό θέμα, το οποίο και απαντάται από τους επιστημονικούς συνεργάτες.

Loading