Το ΕΕΘ ενισχύει τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του κεντρικού δήμου

Με 40.000 ευρώ ενισχύει το πρόγραμμα του Δήμου Θεσσαλονίκης για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο της πόλης και τη διοργάνωση χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το Επαγγελματικό Επιμελητήριο (ΕΕΘ), όπως αποφάσισε στη χθεσινή συνεδρίαση του το διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου.

Η απόφαση ελήφθη ομόφωνα, μετά την αναλυτική ενημέρωση που έκανε προς τη διοικητική επιτροπή του ΕΕΘ ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας και οι συνεργάτες του, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής εξέφρασαν τη συμφωνία τους με τον σχεδιασμό του Δήμου Θεσσαλονίκης και τόνισαν ότι οι προτεραιότητες που αυτός βάζει για την ανάδειξη του άξονα της Πλατείας Αριστοτέλους, την ενίσχυση της αγοράς μέσω της προσέλκυσης πολιτών και της επιλογής του κλασικού χριστουγεννιάτικου διάκοσμου, μέσα από μοντέρνες φόρμες, είναι προς την ορθή κατεύθυνση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα τη διάθεση 30.000 ευρώ για τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο και τις εκδηλώσεις του δήμου Θεσσαλονίκης. Ποσό 10.000 ευρώ θα δοθεί επιπλέον για δράσεις που αναδεικνύουν τον εμπορικό χαρακτήρα κεντρικών δρόμων.

Εξάλλου, το ΕΕΘ συγχαίρει και ευχαριστεί τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης για την απόφαση του να μειώσει τα δημοτικά τέλη, ειδικότερα δε προς τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί από τα έργα κατασκευής του μετρό.

©Πηγή: amna.gr

Loading