Τηλεδιάσκεψη για τη στήριξη των επιχειρήσεων της Δυτικής Μακεδονίας

Για την διερεύνηση και εξάντληση όλων των δυνατοτήτων προς εξασφάλιση του μέγιστου ποσού στήριξης των επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας δεσμεύτηκε ο υπουργός Ανάπτυξης κι Επενδύσεων κ Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ Γιώργο Κασαπίδη.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης συμφώνησε για την αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης των επιχειρήσεων της περιοχής και δη της Π.Ε. Κοζάνης ενώ ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης επεσήμανε και τη σύμφωνη γνώμη του Πρωθυπουργού για το θέμα αυτό.

Θέμα της προγραμματισμένης τηλεδιάσκεψης στην οποία συμμετείχε και ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ Ι.Τσακίρης ήταν η περαιτέρω στήριξη των επιχειρήσεων της Περιφέρειας και της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης εξαιτίας της παράτασης των περιοριστικών μέτρων κατά της COVID 19. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο κ Κασαπίδης υποστήριξε την ικανοποίηση των αιτημάτων του επιχειρηματικού κόσμου της Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαιτέρως της Π.Ε. Κοζάνης που πλήττονται σοβαρά εξαιτίας της πανδημίας αλλά και της παράτασης των περιοριστικών μέτρων.

Στην τηλεδιάσκεψη συμφωνήθηκε να δοθεί προτεραιότητα στη στήριξη της ρευστότητας των επιχειρήσεων, κύριο αίτημα που διατυπώθηκε στην πρόσφατη συνάντηση (2 Ιανουαρίου) μεταξύ των εκπροσώπων των φορέων, των Δήμων, της Περιφέρειας και των Βουλευτών της Π.Ε. Κοζάνης, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

©Πηγή: amna.gr

Loading