Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 42χρονου για μεταφορά αλλοδαπών

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης στη σύλληψη ενός 42χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών έπειτα από καταδίωξη.

Η σύλληψή του, το βράδυ της Τετάρτης ήταν περιπετειώδης, αφού ο άντρας και ο συνεργός του που αναζητείται από τις αρχές (καθόταν στη θέση του συνοδηγού), δεν ανταποκρίθηκε στο σήμα στάθμευσης που του έγινε και μάλιστα ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει.

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, το όχημα προσέκρουσε σε βράχο , με τον 42χρονο να κάνει νέα προσπάθεια διαφυγής πεζός. Και αυτή, όμως, ήταν άκαρπη με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον συλλαμβάνουν παρά τη σθεναρή του αντίσταση.

Χωρίς τα απαραίτητα νόμιμα έγγραφα παραμονής οι αλλοδαποί

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά επτά αλλοδαπών, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, που στερούνταν των απαραιτήτων νομιμοποιητικών εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Κατασχέθηκε το όχημα μεταφοράς καθώς και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας που χρησιμοποιούσε ο 42χρονος για τις συνεννοήσεις του. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Loading