Θεσσαλονίκη: Παιδί έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στο Άδενδρο και σώθηκε την τελευταία στιγμή

Ένα μικρό παιδί έπεσε χθες (Μ. Παρασκευή 30/4), παίζοντας στη Θεσσαλονίκη, σε αρδευτικό κανάλι που βρίσκεται στο δημοτικό γήπεδο Αδένδρου, πίσω από την εστία, σύμφωνα με το e-koufalia.

Ευτυχώς για τον μικρό Έργκι ο παλιός ποδοσφαιριστής της τοπικής ομάδας Δόξας Αδένδρου Νίκος Φειδιάρης βρισκόταν εκείνη την ώρα στην αυλή του σπιτιού του και ακούγοντας τις φωνές των φίλων του μικρού, έτρεξε και με αυτοθυσία κατάφερε να απεγκλωβίσει το παιδί από το κανάλι, σώζοντας το κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Αξίζει να τονιστεί ότι η διοίκηση της τοπικής ομάδας με έγγραφο της προς το Δήμο Χαλκηδόνος πριν περίπου ένα μήνα (29 Μαρτίου) επεσήμανε την επικινδυνότητα του χώρου και ζητούσε την περίφραξη του, αφού ο παλιός φράχτης έχει καταστραφεί εδώ και καιρό, ενώ νωρίτερα με άλλο έγγραφο τόνιζε και την ακαταλληλότητα των κερκίδων.

Λίγο έλειψε να θρηνήσει ένα θύμα η τοπική κοινωνία, αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και ο βέβαιος πνιγμός χάρη στην παρέμβαση του Νίκου Φειδιάρη.

Η Δόξα Αδένδρου με δελτίο Τύπου ευχαρίστησε τον “σωτήρα” του μικρού Έργκι και παλιό ποδοσφαιριστή της, που τον έβγαλε από το νερό, με έγκαιρη και καταλυτική παρέμβαση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με έναν νεκρό στον δρόμο Αλεξάνδρειας-Γιαννιτσών

Loading